به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، چهارمين دوره جشنواره مردمي فيلم عمار در حالي پايان يافت که چه در مدت تبليغات و چه در ايام برگزاري آن، وزير ارشاد دولت يازدهم دستاندرکاران اين جشنواره مردمي را نه تنها از يک اظهارنظر ساده محروم کرد بلکه افتخار حضور در مراسم افتتاحيه و اختتاميه آن نيز به مردم نداد.
بر هيچ انسان منصفي پوشيده نيست، جشنواره فيلم عمار در اين چهار دوره برگزاري توانست سليقهها و استعدادهاي متعهد به انقلاب و نظام را گرد هم آورد؛ هنرمنداني که 90 درصد آنها را جوانان تشکيل ميدهند، مردم را صاحب اصلي آثار خود ميدانند و از پتانسيلهاي خاموش هر کوي و برزني استفاده کرده است.
اين يعني هنر جهادي؛ هنري که بومي انقلاب اسلامي است. جشنواره عمار را بايد زاييده انقلاب اسلامي دانست؛ چرا که اگر طي اين سيو اندي سال بعد از پيروزي انقلاب اسلامي جشنواره يا مسابقهاي برپا شد که نام انقلاب و اسلام را يدک بکشد، و حقا و جدا از آرمانهاي انقلاب اسلامي و شهيدان دفاع کند و پيامهاي اسلام ناب را با زبان هنرمندانه به تصويربکشد، جشنواره عمار بوده است.
معاندان و غرضورزان هر چه ميخواهند قضاوت کنند و به اين ادعاها هر قدر که ميخواهند ايراد بگيرند؛ حقيقت جشنواره عمار عيانتر از آن است که غبار نفس بغضآلودي بخواهد چهره آن را مخدوش کند.
انقلاب سالهاست که انتظار عمارش را ميکشد؛ اينجاست که بار ديگر به حقانيت سخنان رهبر فرزانه پي ميبريم که «فتنه» را نعمت خواند؛ شايد اگر فتنهاي در کار نبود چهره عمار رخ نمينمود.
جشنواره مردمي فيلم «عمار» کار بزرگي است که در قوارهاي کوچک آغاز شد، براي همين هم عدهاي فريب ظاهرش را خوردند، اما چون روح «عمار» به بزرگي انقلاب است، اين قواره کوچک رشد خواهد کرد؛ همانگونه که در اين 4 سال رشد کرده است و به برکت نيتهاي پاکي که اداره آن را برعهده دارند، بالندهتر خواهد شد.
پربيراه نيست که ادعا کنيم جشنواره فيلم عمار را «مردم» برگزار کردند، بدون مصوبههاي چند صد صفحهاي و اعتبارات چند ده ميليوني؛ مردم با همه بضاعت مقدسشان 4 سال است که يک جشنواره فيلم را به بزرگي «عمار» و به تقدس آرمانهاي انقلاب برپا ميکنند و چشم اميدشان را به دست و لبخند هيچ مسئول و وزير و مديري ندوختهاند الا يک خداقوت «سيدعلي» که عطر امام دارد و سرانگشت هدايتش راه بهشت را نشان ميدهد.
اما اينکه چرا مسئولين رده بالاي وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامي جاي خود را در اين جشنواره، پر ميبينند! موضوعي است که نيازي به تحليلهاي عجيب و غريب ندارد؛ با يک دو دوتا چهارتاي ساده ميشود فهميد که چرا وزير محترم ارشاد علاقهاي به اين جشنواره نشان نداده و به مردمي که اداره يک جشنواره فيلم را برعهده داشتهاند حتي يک خسته نباشيد هم نگفته است.
وقتي جناب جنتي بعد از تشريففرمايي در وزارت فرهنگ در نخستين اقدامات شجاعانه و البته فرهنگي خود دستور رفع توقيف ناشر کتابهاي ممنوعه و خلاف عرف و شرع را صادر ميکند، مهمترين جنجال آغاز دوران وزارتش رفع فيلتر فيس بوک ميشود که در دوران فتنه 88 نقش رهبري فتنهگران را برعهده داشت و آزادي نغمههاي زنان آوازهخوان به دغدغه مهم زهني جناب وزير تبديل ميشود، پس دهها کار مهم و دغدغه ارزشمند اينچنيني ديگر نيز وجود دارد که قطعا براي جناب جنتي مهمتر از جشنواره فيلم عمار است؛ براي همين هم جناب وزير ترجيح ميدهد برگزاري آن را به اهلش واگذارد و به دغدغههاي مهمش بپردازد.
منبع:دانا